marți, 25 mai 2010

Lovely Lace by Zara - Expediata Cosmina I.


Este dantela, este neagra si o iubiti !

Se pare ca in acest sezon cu soare, dantela iese din anonimat, depaseste criteriile de 'old', 'clasic' dupa care era catalogata pana acum, si isi face loc de pe podium, in garderoba fiecareia dintre noi. Dantela neagra a fost mereu asociata cu misterul, cu seductia, inca din medieval, cand se regasea incorporata in lenjeriile duceselor, reprezentant un act de mare finete.

Nowadays, dantela isi pastreaza acelasi titlu, numai ca de la lenjeria intima, se regaseste in fuste, leggings, rochite, si bluze. Ai incercat vreodata 'layeringul' cu dantela ? Personal, il iubesc.

Astazi iti prezit aceasta bluza Zara .
Este formata din doua piese incorporate. Stratul de dantela cu model delicat de jabou pe piept, manecutele lejere, si gulerasul pe gat ce se inchide delicat cu doi nasturei imbracati in dantela (foto 6), si topul negru cu bretelute (cusut in dreptul umerilor)

Condition: New ( A avut si tag-ul de carton, dar cand m-am intors din Bruxelles de unde am cumparat-o, s-a desfacut printre celelalte haine)

Brand: Zara

Size: M ( Este foarte potrivita si pentru S, dupa cum se poate observa in poze, la o inaltime de 1.71, mie imi acopera jumatate din posterior)

Price: 63 Ron










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu