miercuri, 10 martie 2010

Karl Who ?





Karl Lagerfeld !

Omul este genial.. he's my newest crush (baby, don't be mad ^_^)

Pentru necunoscatori,
Karl Lagerfeld (născut Karl Otto Lagerfeld, 10 septembrie 1933) este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol XX. A colaborat cu o multitudine de case de modă, printre care Chanel dar şi Chloé sau Fendi.

Karl face senzatie de fiecare data pe unde apare. Noua implicatie a fost in colectia S/S 2010 Chanel, unde a colaborat cu Lilly Allan pentru imaginea noii genti Chanel Cocon, si in realizarea premierei de la Paris. Showul a fost de exceptie (foto 2), unde backgroundul amintea de Micul Trianon, Marie Antoinette, haine de epoca, genial. I really dig him !
Micile detalii precum dantela, jerseu, culorile nude, black and white sunt marci niciodata demodabile.

This fantastic dude is an icon. Omu' a slabit 42 kg cu o dieta pe care a numit-o Spoonlight Diet si a tras si o carte dupa asta 'The Karl Lagerfeld diet'.
Dragul de el este un mic narcisist. Fostul lui asistent ne dezvaluie ca mereu cand iesea de la o sedinta foto isi punea peste tot prin apartament pozele cu el sa se poata vedea inca odata si inca odata :P, de asemenea dorea in permanenta sa aiba un pahar de cristal umplut cu Pepsi rece, si inlocuit la fiecare 30 de minute.

All in all, respect Karl's authority ! Dude, you're the greatest ! xoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu